blog.ijacek007.cz

Blog o všem trochu jinak.

Po úspěchu s knihou Merde! Ze které se stal bestseller, je tady pokračování humorné knihy o životě Angličana ve Francii. Jak se mi líbilo pokračování se dozvíte na následujících řádcích.

Děj knihy začíná hned po konci prvního dílu. Pól byl nucen opustit zaměstnání a rozhodne se, že úkol o realizaci anglické čajovny ve Francii uskuteční sám. Je však léto, a tak se vydává se svou přítelkyní na francouzský venkov užít si dovolenou, než se vrhne do práce na své anglické čajovně.

Obákla knihy už zase skáču přes Merde!

I když se během předchozího roku náš hrdina naučil nejednomu francouzskému zvyku, jako například, jak se automaticky vyhnout psímu hovínku na chodníku, aniž by do něj šlápl nebo umění předbíhat ve francouzských frontách, přesto na něj čeká nejedná nová pohroma. Dočteme se tak například, že se Pólovi povede nabourat nové půjčené auto otce své nové přítelkyně. Také se tak trochu omylem pokusí maminku své přítelkyně otrávit. Ani budování čajovny nepůjde tak jednoduše. Do toho všeho se našemu hrdinovi opět nevyhnou ani trable s opačným pohlavím.


Základní informace o audioknize. Obrázek hodnocení a informace o délce knihy a jejím autorovy.

Jak vidíte, tak ani pokračování Pólovi cesty za spokojeným vztahem a finančním zabezpečením nebude jednoduché a nevyhne se nejednomu trapasu typickému pro Póla. Kniha je tak opět protkaná svérázným anglickým humorem a opět velmi příjemně popisuje rozdíly obou kultur. Hlas pokračování propůjčil, tak jako v případě prvního dílu, Vladimír Hauser a jeho četbě není ani tentokrát co vytknout. Dokonce oproti prvnímu dílu, získáte o více jak dvě hodiny více, protože audiokniha je dlouhá téměř 13 hodin. Pokud se Vám líbil první díl, pak koupí pokračování rozhodně chybu neuděláte. Jestli Vás ale první díl jménem Merde! minul, pak jednoznačně doporučuji pořídit si první díl a neochudili se o začátek příběhu. Mě se kniha líbila a mohu ji s klidným svědomím doporučit také Vám.

Mohlo by Vás zajímat

Recenze Merde rok v paříži

Audiokniha na portálu Audiotéka

Audiokniha na portálu audiolibrix

Profil knihy na portálu databázeknih.cz


Štítky článku recenze | zabava | zajimavosti |
Autor Ijacek.007 07.12.2019 zobrazeno 652x
Předchozí článek Recenze Merde! Rok v Paříži
Recenze Milada Horáková – Justiční vražda Další článek


gravatar

Vložit komentář

Nick *:
WWW:
Email * (nezobrazuje se ):
Gravatar:
Pamatuj si mě:
Komentář článku *:
Opiš následující text: *

* - vyžadované údaje. RSS kanál s komentáři

Přihlášení



Audioknihy

Jsme milovníci audio knížek, kterých aktuálně máme zakoupených 381. Poslech všech dohromady zabral přes 5224 hodin.

Z tohoto množství jsme si již stihli poslechnout téměř 48% tedy 183 audioknih.

Aktuálně poslouchaná audioknihakniha je Orlova kořist

Poslední hodnocenou audioknihou je Digiděti Hodnocení audioknihy 3.5/5.

Nejlépe hodnocenou audioknihou je Astronautův průvodce životem na Zemi Hodnocení audioknihy 3.5/5.

Reklama