blog.ijacek007.cz

Blog o všem trochu jinak.

Tak jako již tradičně jsme se s přítelkyní rozhodly k narozeninám darovat místo přebytečných krámu či věcí které se doma nakonec neupotřebí dárek se kterým muže obdarovaný zavzpomínat na příjemné chvíle.

Přítelkyně tedy opět sáhla po ověřené možnosti, jak spojit zálibu focení s dárkovým předmětem a ze společného víkendu, který na který jsme vyrazili na jaře letošního roku, vytvořila fotoknihu. Předmět plný vzpomínek a povedených fotografií, udělal opět radost a ve chvílích nostalgie, dokáže připomenout, že svět není jen černý.


Obrázek

Firma Cewecolor.cz, kterou pro vytvoření foto knížky s oblibou využíváme, navíc každoročně pořádá soutěž, ve které se mohou autoři fotoknižek pochlubit se svými výtvory a navíc mohou vyhrát hodnotné ceny. Postup býva vždy stejný. Jakmile je Vám doručena kniha, máte možnosti ji zařadit do soutěže. Vaše knížka je poté umístěna na internet a pokud se lidem líbí a dají jí hlas, může vyhrát nějakou cenu.

Tady tedy přichází na řadu dobře cílené rozesílaní vlastní knížky a žádosti o hlasy. Vytvořený výtvor můžete propagovat na různých sociálních sítích a tím můžete zvednout své šance na výhru. Navíc se aktivně stáváte reklamním partnerem firmy cewecolor.cz, která díky této soutěži muže zlákat nejednoho potencionálního zákazníka.

Foto knížka se kterou letos v soutěžím je umístěna na adrese http://www.cewecolor.cz/…z-2012/52608 aa samozřejmě budu moc rád, když si naleznete chvíli na prolistování či dokonce zaslání vašeho hlasu. Za všechny vaše hlasy předem moc děkujeme.

Zajímavé odkazy

Článek o víkendu v Čechách

Soutěžní adresa Fotoknihy

Adresa výrobce foto knihy


Štítky článku fotografie | soutez | zajimavosti |
Autor Ijacek.007 09.11.2012 zobrazeno 2 210x
Předchozí článek Násilná smrt Lenovo X201 – tablet
Elektronika dnes téměř nic nevydrží Další článek


1

sokorka

2012-11-09 10:12:52

Přihlíšením do soutěže navíc získáte voucher v hodnotě 500kč na další fotoknihu. Ta ale již do soutěže zařadit nelze. Letos jsme naopak využili říjnové akce na 30% slevu. Mají i listopadovou, ale ta činí jen 10%. A také pozor u které firmy objednávate. Třeba u konkurence Happy Foto měli také říjnovou slevu, ale nejen, že ji nedostali, ale tudíž nemohli uplatnit ani tuto slevu :-(


gravatar

Vložit komentář

Nick *:
WWW:
Email * (nezobrazuje se ):
Gravatar:
Pamatuj si mě:
Komentář článku *:
Opiš následující text: *

* - vyžadované údaje. RSS kanál s komentáři

Přihlášení



Audioknihy

Jsme milovníci audio knížek, kterých aktuálně máme zakoupených 381. Poslech všech dohromady zabral přes 5224 hodin.

Z tohoto množství jsme si již stihli poslechnout téměř 48% tedy 183 audioknih.

Aktuálně poslouchaná audioknihakniha je Orlova kořist

Poslední hodnocenou audioknihou je Digiděti Hodnocení audioknihy 3.5/5.

Nejlépe hodnocenou audioknihou je Astronautův průvodce životem na Zemi Hodnocení audioknihy 3.5/5.

Reklama