blog.ijacek007.cz

Blog o všem trochu jinak.

Minulou sobotu jsem si konečně vybral dárkový poukaz na netradiční zážitek firmy Eldorado, který jsem dostal k vánocům roku 2011. Po delším procházení nabídkou jsem si nakonec vybral jednu hodinu na dvou čtyřkolkách. V krátkosti popíšu, jak se mi tento zážitek líbil.

Dárkový poukaz, jako takový má platnost okolo 8 měsíců a během nich si musíte vybrat, na který že ten zážitek jej použijete. Já si vybral čtyřkolky s tím že by jsme s bratrem vzali přítelkyně a vyrazíme si zařádit. Co čert nechtěl, ale než jsme našli nějaký rozumný datum, kdy by jsme mohli jet všichni, zjistila má žena, že je těhotná. Přehodnotili jsme tedy výlet jen na mně a bratra. Koncem roku už nebyl čas a nějak se na dárek zapomnělo. Poté bylo zase spousta jiných povinností, například příprava svatby, později zase čekání na porod mé dcery. Pokud byla možnost i čas, tak se nedala jízda zrealizovat ze strany instruktora. Jednou nebylo počasí, pak zase byl na trati sníh a jednou byly stroje zase v servisu.

areál kde došlo k pujčení strojů
Během čekání hrozilo, že zážitek propadne a tak jsem zjištoval jakou má vlastně certifikát žinovtnost. Ze strany Eldoráda jsem byl ujištěn, že lze čerpat zážitek i po skončení jeho platnosti a to do konce roku, kdy platnost končí. Měl jsem tedy čas do 31.12 .2013, abych jízdu uskutečnil. Minulý týden mě žena připomněla, že bych měl s certifikátem již něco dělat a tak jsem instruktorovy zavolal a domluvili jsme si termín. Tentokrát vše proběhlo dle dohody a ve smluvený čas jsem byl i s bratrem připraven na místě, kde jsme se s instruktorem měli setkat.

Jakmile instruktor dorazil, vzal si naše doklady a začal vypisovat papíry. Za chvíli následovalo něco s čím jsem nepočítal . Instruktor se nás zeptal, jak budeme platit zálohu. Seznámil nás s požadavkem, že na každou čtyřkolku si vždy vybírá 5000 zálohy. Údajně šlo o vratnou zálohu, která však v případě poškození stroje propadá. Tady jsem trochu znejistil . Zaprvé jsem sebou tak velkou hotovost nevezl. Taky jsem s tím ani nepočítal. Podrobně jsem si pročetl informace ze stránek agentury i informace, které mi dorazily poštou a o vratné záloze se nikde nepsalo. Reálně tedy hrozilo, že místo zážitků se otočíme a povalíme domů. Instruktor byl ale připraven i na to, že hotovost mít nebudeme a nabídl mi podpis směnky. Ta byla napsaná na částku zálohy a při vrácení strojů na konci jízdy jsem ji dostal ke zničení.
komentář napsaný pod zážitek autoři stránky smazaly
Ono, byl jsem ovšem nesvůj s tím, že obecné znění že jde o vratnou záruku, která propadá při poškození stroje může byt defakto cokoliv. Kdyby se s čtyřkolkou něco stalo asi by se špatně dokazovalo zda to byla vada mechanická – tedy stroje nebo k poškození došlo třeba nešetrnou jízdou.
bracha si užíval jízdu se mnou
No směnku jsem nakonec podepsal, instruktor nám půjčil přilby a rukavice, vysvětlil ovládaní strojů a vydali jsme se na malý okruh, kde jsme si stroje odzkoušeli. Seznámili jsme se s ovládáním a po chvíli jsme již vyjeli do terénu. Chvíli jezdili jen tak po prašných polních cestách a potom začali plynule blbnout na posečené louce. Čtyřkolka má velmi dobrou stabilitu, a pokud s ní neděláte vyložené prasárny, je jízda opravdu zábava. Hodinka utekla jako voda i když jsme ji bedlivě hlídaly.
póza u stroju
Musím uznat, že jakmile jsme sesedli ze strojů, meli jsme úsměv od ucha k uchu. Navíc pokud s Vámi někdo další jezdí, pak je zábava daleko větší, protože se můžete navzájem honit či blbnout. Jen je nutné blbnout na místech, kde Vás nemůže někdo srazit nebo nemůžete někomu ublížit Vy. Zážitek jsem si maximálně užil, i když jsem si jej vybral téměř po dvou letech, od doby kdy jsem jej pod vánočním stromkem rozbalil.

Odkazy

Eldorádo čtyřkolky

Mohlo by Vás zajímat

Let horkovzdušným balónem nad Ostravou

Let horkovzdušným balónem nad Ostravou Video, Trasa


Štítky článku adrenalin | akce | recenze | sport | zajimavosti |
Autor Ijacek.007 07.08.2013 zobrazeno 2 857x
Předchozí článek Můj první nákup elektroniky z Číny dokončen.
Jde během prvního roku dítěte, najet kočárkem přes 200 km ? Další článek


1

sokorka

2013-08-07 13:05:16

jsem ráda, že se zážitek líbil a že na směnku si byl opatrný ;-)


2

sokorka

2013-08-07 13:10:20

bomba fotky ;-)


gravatar3iconblog.ijacek007.cz

Ijacek.007

2013-08-07 13:23:18

díky přidám ještě video ale to se ještě převádí chvíli to potrvá :-)


4

Crazy

2013-08-07 13:30:42

Taky bych si zařádil :)


gravatar

Vložit komentář

Nick *:
WWW:
Email * (nezobrazuje se ):
Gravatar:
Pamatuj si mě:
Komentář článku *:
Opiš následující text: *

* - vyžadované údaje. RSS kanál s komentáři

Přihlášení



Audioknihy

Jsme milovníci audio knížek, kterých aktuálně máme zakoupených 390. Poslech všech dohromady zabral přes 5340 hodin.

Z tohoto množství jsme si již stihli poslechnout téměř 48% tedy 188 audioknih.

Aktuálně poslouchaná audioknihakniha je Everest 1922

Poslední hodnocenou audioknihou je Nápad za miliardu Hodnocení audioknihy 4/5.

Nejlépe hodnocenou audioknihou je Astronautův průvodce životem na Zemi Hodnocení audioknihy 4/5.

Reklama