blog.ijacek007.cz

Blog o všem trochu jinak.

Je mi líto ale obsah článku již není dostupný.


Štítky článku internet | tv |
Autor Ijacek.007 17.03.2011 zobrazeno 2 894x
Předchozí článek Jak vyřezat průlez pro kočky motorovou pilou
Pohled na Ostravu z budovy smvak Další článek


1

kkk.aaa.ttt.yyy.

2011-03-17 10:30:18

No, trosku kruty nadpis, ale vicemene mas pravdu. Je to zbytecne moc zmedializovany pripad. Vzhledem k tomu, ze pracuju s novinama a ctu to 5 mesicu prakticky porad, tak uz mi to leze krkem. Presne jak pises – denne se ztrati plno dalsich deti, tak proc se upinat jen k jednomu. Kdyby se delal takovy humbuk kvuli vsem, tak uz necteme nic jineho a o katastrofe v Japonsku bysme nevedeli vubec nic…


gravatar2iconblog.ijacek007.cz

Ijacek.007

2011-03-17 10:34:17

kkk.aaa.ttt.yyy. děkuji za komentář bohužel je to tak media prostě vždy najdou jeden případ a s toho si udělají obrovskou aféru místo toho aby informovali nestraně a co nejpřesněji je jen otázkou času jak dlouho to bude trvat než si media uvědomí že dnes ma člověk mnohem více možnosti jak se dostat k požadovaným informacím než jen je samotné a že se klidně muže stat a u mě se to již stava že prostě v polovině jejich hlavni zprávy dne rozladěný člověk raději přepne program.


3

sokorka

2011-03-17 10:43:15

no ono je řeč hlavně o nově, která už neví co vysílat. Musíme uznat, že o Aničce už jsme nějaký čas neslyšeli, za to o Japonsku se mluví furt. Jenomže taková katastrofa se nedá srovnat s osobní tragedií. I když každého radiče zamrazí. Každý se bojí, že se to může stát i jeho dítěti. A zrovna v Praze. Kdyby to bylo u nás, byla by to 5minutovka na 1 večer. Navíc si každý říká Japonskoé je daleko, kdešto tohle je u nás. Je řeč o tom, že to Nova vysílala jako první, ale co se rozpoutalo na facebooku je až neskutečné. Už ráno četli jaké reakce měli lidi na téma dne, týkající se samozřejmě Aničky, ve snídani s Novou. Ovšem po té se na sociální síti objevilo, že každý má za Aničku zapálit svíčku, nebo že v 15:30 se bude držet za ni minuta ticha. Co ji to snad pomůžě??? Já si zase říkám, jen aby před tím moc netrpěla. Kdyby se dostala do obchodu s bílým masem bylo by to pro ni podle mne horší. Ukončeme to tedy tím, že Japonsko i Anička jsou věci zlé a že jsme rádi, že nám se to nestalo. Ale někteří lidé říkají, že zrovna tohle je začátek konce světa. Možná ano, možná ne. Jen řekněme, že je tu jisttá podobnost Japonska s filmem 2012a že těhle konců už jsme zažili několik!


gravatar4iconblog.ijacek007.cz

Ijacek.007

2011-03-17 10:51:02

sokorka Děkuji i tobě za zajimavý komentář ano nova je tímhle proslula ale bohužel se to netýka pouze jedné televize oni o tom totiž radi piší další a další deníky. No budmě upřímní oni to taky dělaji jen proto aby prodaly své produkty aď už je to u TV medialní čas v podpbě sledovanosti tak u deníku v podobě prodaných tiskovin tak na www portalech v podobě přístupu. Protstě jde o medialní kolotoč který asi hned tak někdo neutne protože se v něm točí nemalé peníze. Jak je vidět ale tak lidé s těchto cirksu poté ale magoří stracejí soudnost a mysli si že je to ta největší katastrofa co se mohla za den stát však taky o tom davaly v tv 15 muinutovou reportaž. Pravě proto pak vznikaji takové hovadiny jako 1 minuta ticha pro malou holku o které vlastně nikdo pořádně nic nevěděl než se ji bohužel stalo neštěstí.


5

sokorka

2011-03-17 10:55:09

je to celé o lidech a mediální manipulaci, a tom se shodnem. Ale kdo vyšlí minuty ticha apod.? Kdo držel minutu za dítě z Krnova? A vůbec za děti z okolí? NIKDO. Vždyť mi si většinou nevzpomenem ani na vlastní rodinu např. během dušiček!


gravatar6iconblog.ijacek007.cz

Ijacek.007

2011-03-17 10:58:41

Ano boužel je to krutá pravda o krvnoském ditěti by prostě nejaký pražak ani neuvažoval jelikož je to přeci daleko že .


7iconharrye4u.com

harry

2011-03-17 10:59:13

Co k tomu dodat? Je to otřesné, co se stalo, ale myslím, že za zmínku stojí události v Lybii a Japonsku. Tam doslova lidé umírají hodinu od hodiny :( Případ s Aničkou je samozřejmě otřesný, ale bylo s největší pravděpodobností jasné, že se nenajde :( Nikdo nechtěl rodinu vydírat na výkupném nebo něco podobného. Obviněnému šlo o něco jiného :-( Je to hnus co se tady děje a to jsme tak malý stát… Média samozřejmě vše komentují a vyzdvihují a to věřím, že pro rodiče Aničky není vůbec příjemné, i když vůbec si neumím představit jak bych se cítil kdyby se mi ztratilo díťe a po nějaké době by vyšla najevo pravda, že je mrtvá :'(


gravatar8iconblog.ijacek007.cz

Ijacek.007

2011-03-17 11:04:08

ano harry ale pořad je to o tom že by to byla tva osobní tragedie tikající se tebe a tve rodiny ano určitě o tom informovat ve zpravach pac jsou to všci které by se stavat v civilizovaných společnostech prostě neměli ale přeci jen psat o tom několik tydnu v novinách obvinovat a ukazovat na cloveka který je prozatím nevinny pac mu vinu nikdo nedokazal a delat s toho obrovskou aferu si myslim ze je neco co me opravdu rozciluje kde je tady novinařska etika ? a když budu tak hnusny atak co ja mam s jednou holkou v TV co zemrela ? nic tak proc se na ni divat 15 minut ve zpravach?


gravatar9iconsborez.cz

Sborez

2011-03-17 13:15:01

NO, řekněme to takhle. Chtěl bych znát tvojí reakci až ve chvíli, kdy se stane něco podobného tobě. Myslím, že je dobře, že se o Aničce mluví. Je to obrovská tragédie. Ať se sice nejedná o desetitisíce mrtvých, pouze o „jednu holku“ jak píšeš. Zemětřesení neovlivníme. Ale tyhlety svinstva ovlivnit dokážeme. Tím, že se o nich bude mluvit. Tím, že to pak budeme tlačit do hlavy svým dětem. Tím, že ten hajzl, co to udělal dostane doživotí. Doufám, že ho po polovině trestu propustí a Aniččin otec konečně dostane prostor se pomstít. A stát se to mě, tak umírá hodně pomalu. Pak si půjdu zase sednout já, ale ta pomsta za to stála. Trošku mě připadá, že jsi asi zhulenej, páč mě to k tobě moc nejde, ale zase tak dobře tě neznám. Jak jsem psal, doufám, že se o tom bude psát dlouho a hodně a trest bude dostatečně velký aby to ovlivnilo spoustu lidí a trochu se změnila výchova dětí a lhostejnost rodičů, co zrovna a s kým jejich děti dělají. Myslím si, že tento tvůj článek dokáže srazit rodiče Aničky více než zprávy v televizi. Je to pro ně prohraný boj. Vidí, že ač se stala jim taková tragédie, tak jsou jedinci, kterým je to úplně jedno a jsou ochotní tolerovat tyto činy. Ty se mezi ně tímto článkem řadíš, se mi teda zdá. Pro rodiče Aničky je samozřejmě nález tělíčka vysvobozením. Je to kruté, ale je lepší vědět, že je mrtvá, než celý život žít s tím, že si s ní užívá nějaký zvrhlý němec. Popravdě Libye a Japonsko se mě osobně nedotkly tolik jako nález mrtvé Aničky. Víc nemám co napsat a tento článek budu považovat jen za příspěvek napsaný v afektu, kdy tě muselo dneska něco strašně nasrat. Protože tohle vůči rodičům ani Aničce není fér. Přeber si to jak chceš.


gravatar10iconblog.ijacek007.cz

Ijacek.007

2011-03-17 13:48:44

Sborez < i tebe zdravím a děkuji za názor. Tento článek byl ovšem napsán spíše proti mediální kampani které s toho vzešla než rozebíraní a msta rodičů aničky. okolo meho bydliště se stalo několikrát spoustu špatných věcí a nevidim duvod ani logiku proč když se to stalo u nas media vše odbyla jediným nebo dvěma příspěvky a když jde o stejný případ uplně jinde je s toho afera na několik týdnu. Nezpochibnuji ani nijak nevyvracim že to co se stalo a že by se to stavat nemělo ja spíše poukazoval na způsob medialní masáže která z tohoto případu a že nebyl první ani poslední udělala něco co tady snad vživotě nebylo.

Zhuleny jsem rozhodně nebyl když jsem to psal to jen pro informaci.


11

sokorka

2011-03-17 18:24:25

čekala jsem vypjaou diskuzi a je to tady :-)Když tak všichni myslíte na rodiče Aničky, nenapadá vás, že media chtějí i jejich názor a oni se před nimi musí skrývat.člověk potřebuje i čas na truchlení. A rozhodně si nemyslím, že když se to bude strašně zveličovat někomu to pomůže. Zlý lidé byli mezi námi výždy a vždy budou. A ano každý chceme spravedlnost, ale v poslední době vidíme v každém. Dneska už děcka ani nikoho nezdraví a jsou až moc ofrklí, bo jak píše „sborec“ jsou dost informofáni a to jak o svých právem, tak ostatním. A řekněme si upřímně, dnes už nevěří nikdo nikomu. Otázkou zůstavá, jesli je to ta správná opatrnost.


gravatar

Vložit komentář

Nick *:
WWW:
Email * (nezobrazuje se ):
Gravatar:
Pamatuj si mě:
Komentář článku *:
Opiš následující text: *

* - vyžadované údaje. RSS kanál s komentáři

Přihlášení



Audioknihy

Jsme milovníci audio knížek, kterých aktuálně máme zakoupených 390. Poslech všech dohromady zabral přes 5340 hodin.

Z tohoto množství jsme si již stihli poslechnout téměř 48% tedy 188 audioknih.

Aktuálně poslouchaná audioknihakniha je Everest 1922

Poslední hodnocenou audioknihou je Nápad za miliardu Hodnocení audioknihy 4/5.

Nejlépe hodnocenou audioknihou je Astronautův průvodce životem na Zemi Hodnocení audioknihy 4/5.

Reklama