blog.ijacek007.cz

Blog o všem trochu jinak.

Dnes jsem se rozhodl ze svůj look rozeberu a podívám se trochu na třeba při té příležitosti vyčistím displej i pod krizím rámečkem a podívám se jak to vypadá s konektorem pro externí anténu. Jelikož mi integrovaná anténa na gps přestala fungovat chtěl jsem se zároveň podívat zda nebude vidět nějaké zjevné poškození .

Jelikož je look řady 500 příjemně oplášťován při odkrývání krytu musím postupovat velmi opatrně celý look drží pohromadě totiž jen 6 šroubů a k odkrytí všech krytu dokonce jen pět poslední šroub se stará o držení základní desky a ten jsem pro své účely vytahovat nemusel.

Když looxe vypnete a odkryjete kryt na baterii jdou vidět pouze dva z oněch šesti šroubu třetí je pod záruční pečetí , mějte proto na paměti pokud tuto pečeť porušíte o záruku přichazíte v zhledem ke staří přístoje je ale velmy pravděpodobné že váš look již v zaruce není . Další dva šrouby jsou elegantně skryty pod plastovým rámečkem překrývající otvor pro sdkartu. Nejprve je tedy pro odejmutí krytu vytáhnout baterii odšroubovat dva spodní šrouby poté šroubek pod pečetí a pote opatrně vycáknout krytku štěrbiny na sdkartu.

Pod ni se ukovají další dva šroubky po jejíž odstranění máte možnost kryt rozpůlit a pomalu odklopit aby to ovšem nebylo tak jednoduché po celém boku přístroje jsou ještě plastové zobáčky. Proto je nutné pracovat velmi opatrně aby jste žádný ze zobáčku nezlomili značně by jste tím omezili doléhavosti krytu po opětovném složení přístroje. Začněte ze spodní časti přístroje a postupujte opatrně do horních části tím by postupně pustí všechny plastové zobáčky a niní je look již bez krcích obalu.

Nyní máte looxe tak jak jste jej chtěli dávejte ovšem pozor jelikož bez krytu můžete velmi jednoduše vašeho looxe poslat do křemíkového nebe.


Štítky článku fotografie | opravy | zajimavosti |
Autor Ijacek.007 08.12.2009 zobrazeno 5 366x
Předchozí článek Fotky, Fotky a fotky
Nová keš krasovský kotel Další článek


gravatar

Vložit komentář

Nick *:
WWW:
Email * (nezobrazuje se ):
Gravatar:
Pamatuj si mě:
Komentář článku *:
Opiš následující text: *

* - vyžadované údaje. RSS kanál s komentáři

Přihlášení



Audioknihy

Jsme milovníci audio knížek, kterých aktuálně máme zakoupených 390. Poslech všech dohromady zabral přes 5340 hodin.

Z tohoto množství jsme si již stihli poslechnout téměř 48% tedy 188 audioknih.

Aktuálně poslouchaná audioknihakniha je Everest 1922

Poslední hodnocenou audioknihou je Nápad za miliardu Hodnocení audioknihy 4/5.

Nejlépe hodnocenou audioknihou je Astronautův průvodce životem na Zemi Hodnocení audioknihy 4/5.

Reklama