blog.ijacek007.cz

Blog o všem trochu jinak.

Je čas dovolených a pokud jako já, nedáváte přednost cestovním kancelářím, ukážu Vám dva své oblíbené weby. Protože většinou tyto weby využívám na dovolenou v Chorvatsku, ukážu Vám je na něm.
Prvním je http://www.ubytovanivchorvatsku.cz. Patří sice k těm dražším, ale lépe se v něm orientuje.


webová stránka ubytování

Má více obrázků vybraných apartmánů i velký výběr jazyků.


webová stránka s ubytováním

V hlavní lište najdete Chorvatskou, nabídka ubytování, vyhledávání, o Chorvatsku, doprava (kde najdete dálniční poplatky na cestách po Chorvatsku, mapa dálnic a silnic Chorvatska, aktuální ceny benzínu…), fórum a zvláštní nabídky.
Na hlavní stránce si vyberete region, dané období i počet osob. případně si můžete kousek níže podle letovisek. Dále tady najdete Last minute, nové objekty, novinky z Chorvatsky, počasí v Chorvatsku a články.


výběr desetince

Použito z webu: "Jsme tu s vámi již 13 let ! S námi máte jistotu Z naší strany ručíme za to, že záloha zaslaná majiteli objektu nebude nijak zpronevěřena (neexistující objekt, žádné ubytování) a v krajním případě vám peníze z vlastního vyplatíme a následně to budeme řešit s dotyčnou osobou přes Chorvatské soudy. (od roku 2002 jsme zatím neřešili žádný takový případ, takže není čeho se obávat !). Naše stránky UBYTOVANIvCHOR­VATSKU vám nabízejí ubytování bez provize a bez zprostředkovatelů tj. bez jakéhokoliv navyšování ceny třetími osobami, jednáte přímo s majiteli soukromých apartmánů ! Jak rezervovat ubytování

Poté co zašlete dotaz na ubytování přes jednoduchý formulář na dně každé stránky vybraného objektu kde vyplníte kontakt na Vás, termín a počet osob se Vám ozve přímo majitel objektu (většinou mailem a do 3 dnů), který Vám sděli zda má či nemá volno.

Vyžádejte si od majitele objektu fotografie konkrétního apartmánu ve kterém budete ubytování a veškeré informace, které považujete pro vás za důležité, aby poté nevznikl problém.

Pokud termín bude volný ve většině případů majitel apartmánu bude požadovat akontaci / zálohu ve výši od 10% do 50% z celkové ceny ubytování k potvrzení rezervace, aby měl jistotu že přijedete či jako náhradu škody v případě že nepřijedete.

Tuto zálohu je možné zaslat na bankovní účet majitele (poplatek závísí od banky a pohybuje se kolem 1 % z částky, min. 200 Kč, max. 1 500 Kč), nebo poštou na jeho adresu v hotovosti s využítím služby Eurogiro České pošty (zasíláte CZK, příjemce dostane HKN, poplatek je 200 Kč) či rychlým převodem peněz přes dražší službu Western union (poplatek 350 Kč pro zaslání částky do 1325 Kč, poplatek 400 Kč pro částky do 2650, poplatek 550 Kč pro částky do 5300 Kč)."

Dalším takovým webem je http://www.chorvatske.cz/. Patří k těm levnější a působí možná trošku lacině, přesto jeho nabídka je pestrá. Navíc, pokud hledáte jinou dovolenou a zadáte třeba http://www.slovenske.cz/, přeskočí Vám to na jinou záložku webu a naleznete ubytování na Slovensku.


webová stránka

web pro ubytování na slovensku

V těchto záložkách najdete české hory, slovenské hory a vrchoviny, Chorvatsko – chorvatské hory, ostrovy a pobřeží, seznamka v horách, virtuální chata.
Na hlavní stránce si vyberete část Chorvatska, kam by jste rádi a to Vám otevře další nabídku. Hned pod mapkou máte i počasí v Chorvatsku. Nahoře zase výběr jazyků.
Na další stránce si vyberete ubytování. A to podle digitální mapy nebo druhu, místa a ceny. Dále je tu aktovka a last minute. Přihlášení, příjezdové trasy, počasí, užitečné informace, virtuální trasy, průvodce, další trasy.


webová stánka

Občas zde naleznete i nějakou soutěž. je zde možná o něco méně fotek apartmánů, ale to vůbec nevadí, nebo většinou na každé stránce najdete i odkaz přímo na stránky apartmánu.


webová stránka

Po rozkliknutí na hlavní stránce si můžete vybrat cenu lůžka, počet pokojů i místo. Můžete tu zadat zda dáváte přednost apartmánu, kempu, statku nebo třeba hotelu. A pak stačí už jen vybírat.

Oba tyto weby jsem si velmi oblíbila, tak snad na tom budete stejně. ;-)

Mohlo by Vás zajímat

UBYTOVANI v CHORVATSKU

chorvatské.cz


Štítky článku chorvatsko | recenze | rodina | www-stranky |
Autor sokorka 04.07.2015 zobrazeno 2 710x
Předchozí článek Jak na jednoduché napínací prostěradlo
Informace o planovaných odstávkách dodávek elektřiny Další článek


gravatar

Vložit komentář

Nick *:
WWW:
Email * (nezobrazuje se ):
Gravatar:
Pamatuj si mě:
Komentář článku *:
Opiš následující text: *

* - vyžadované údaje. RSS kanál s komentáři

Přihlášení



Audioknihy

Jsme milovníci audio knížek, kterých aktuálně máme zakoupených 390. Poslech všech dohromady zabral přes 5340 hodin.

Z tohoto množství jsme si již stihli poslechnout téměř 48% tedy 188 audioknih.

Aktuálně poslouchaná audioknihakniha je Everest 1922

Poslední hodnocenou audioknihou je Nápad za miliardu Hodnocení audioknihy 4/5.

Nejlépe hodnocenou audioknihou je Astronautův průvodce životem na Zemi Hodnocení audioknihy 4/5.

Reklama