blog.ijacek007.cz

Blog o všem trochu jinak.

Může otec s kočárkem svého dítěte najezdit více jak 365 km během prvního roku od narození? Matky s tímto limitem většinou problém nemají, pokud jezdí s ratolestí alespoň trochu pravidelně, limit 365 Km pro ně překvapivě není žádným problémem.


pohled na spokojenou anetku

První, pokus překonat onu hranici 1 km za den se mi překonat nepodařil. Má prvorozená dcera se narodila koncem května, a tak jsem s ní jezdil kdykoliv to trochu šlo celé léto. S podzimem a tím také příchodem tmy, však již lítání z kočárkem nebylo moc možné, jakmile jsem dorazil z práce. A tak se dokončení výzvy posunulo na jaro, kdy bylo zase možné dorazit z práce, a ještě vyrazit na krátkou procházku. Jak se ale blížil první rok dcery, přestala ji jízda v kočáře bavit a raději se vozila na kole. Vyměnili jsme tedy kočárek za dětskou sedačku na kolo a s dcerou jsem tedy během prvního roku najezdil jen 331 Km.

Narozením syna se mi ale naskytla možnost výzvu si zopakovat. Syn se narodil později, a to v červenci. Navíc je každé dítě jiné a je docela možné, že ho jízda v kočáře bude přeci jen bavit více než dceru. Jsem tedy zvědavý, jestli se mi podaří překonat onu hranici 331 Km, nebo zlomím i onu pověstnou hranici 365 Km. Ne že by to nešlo tak, že si jednoho dne udělám delší výlet a prostě „naženu“ počet kilometrů uměle. Nicméně tato „výzva“ není jen o počtu km, ale také o tom, jak to dítě bude bavit a kolik se s takovým kočárem dá najezdit s ohledem na opravdu normální vycházky. Tedy dobu, kdy ratolest v kočáru odpočívá nebo si užívá čerstvý vzduch.


pohled na kočár maxi-cosi

Do jednoho roku mám aktuálně ještě čas. Jsem tedy zvědavý, jestli se mi podaří nasbírat onen limit nebo syn přejde na jinou formu zábavy a v kočárku ho to omrzí stejně jako dceru. Přece jen každé dítě je v tomto úplně jiné. Ať tak či tak, v létě dám vědět, jestli se mi tento limit podařil překonat nebo ne. Do té doby můžete do komentářů napsat výš tip, zda-li se mi to tentokrát podaří.

Mohlo by vás zajímat

Tak jsem s kočárkem na vycházkách nepřekonal hranici 365 km za rok

Se svou dcerou v kočárku jsem překonal vzdálenost 300 km


Štítky článku myslenky | rodina | zajimavosti |
Autor Ijacek.007 24.10.2021 zobrazeno 478x
Předchozí článek Jak jsem dronem natáčel horkovzdušné balóny
Naše fotky opět zdobí kalendář tentokrát obce Krasov na rok 2022 Další článek


1

shmaic

2021-10-24 15:49:46

Zajímavé, sedačka bude rozhodně zábavnější!


gravatar

Vložit komentář

Nick *:
WWW:
Email * (nezobrazuje se ):
Gravatar:
Pamatuj si mě:
Komentář článku *:
Opiš následující text: *

* - vyžadované údaje. RSS kanál s komentáři

Přihlášení



Audioknihy

Jsme milovníci audio knížek, kterých aktuálně máme zakoupených 390. Poslech všech dohromady zabral přes 5340 hodin.

Z tohoto množství jsme si již stihli poslechnout téměř 48% tedy 188 audioknih.

Aktuálně poslouchaná audioknihakniha je Everest 1922

Poslední hodnocenou audioknihou je Nápad za miliardu Hodnocení audioknihy 4/5.

Nejlépe hodnocenou audioknihou je Astronautův průvodce životem na Zemi Hodnocení audioknihy 4/5.

Reklama