blog.ijacek007.cz

Blog o všem trochu jinak.

Tak jako loni, jsem se i letos s rodinou vydal k obecnímu úřadu na Mikulášskou nadílku. Vzhledem k změnám v místních volbách, její organizaci měla na starosti již opětovně zvolená starostka obce. Mikulášská nadílka byla tentokrát spojena se zabijačkou a lampionovým průvodem.


pohled na návštěvníky akce

Tak nějak rychle utekl další rok a já opět s rodinou vyrazil v Krasově na Mikulášskou nadílku. Loňskou akci jsem vůbec netušil, co mě čeká a málo koho jsem znal. Letos jsem již věděl, jak by to mohlo probíhat, navíc jsem potkával známé tváře z minulého roku.


stánky s občerstvením pro návštěvníky.

Oproti minulému roku doznala akce pár změn, i když člověk nechce v hlavě si vždy podvědomě rozdíly srovnává. Oproti loňsku přibyl velký party stan, který měl návštěvníky chránit před nevlídným sychravým počasím. Další stánky přibyly na podávání občerstvení. Minulý rok byl čaj, čaj s rumem nebo koláčky podávaný oknem z obecního úřadu. Letos se o občerstvení staraly dvě dámy ve vlastním stanu. Čaj zůstal zdarma. Koláčky , kofola , či svařené víno si již návštěvníci museli platit. Né že by to byl problém. Já osobně jsem zvyklý za věci platit, nicméně loni to bylo kapánek jinak.


přece jen se akce pořádala již v chladném počasí pro návštěvníky bylo připraveno několik ohnišť aby se mohly ohřát v případě potřeby.

Oproti tomu zabijačka se opravdu povedla. Byly rozmístěny dvě ohniště, které dodávali teplo pro všechny, kdo potřebovaly ohřát. Starostka tentokrát byla díky technice slyšet a lampionový průvod se i přes ne zrovna vlídné počasí dle mého názoru povedl.


děti kteří se účastnili lampionového průvodu

Nevlídné počasí mělo za následek, že ne všechny fotky, které jsem vyfotil se opravdu povedly. Některé se nedoostřily nebo je vidět nedostatek světla na větší zrnitosti. Přes pár nedostatků to však byla zase jednou velmi povedená akce, u které, stejně jako loni, bylo k vidění spousta známých tváří Krasova.


Anetka která dostala mikulášský balíček.

Mohlo by Vás zajímat

Všechny fotky z letošní akce naleznete ZDE

Krasovský Mikuláš 2013


Štítky článku fotografie | krasov | rodina | skutecnost |
Autor Ijacek.007 09.12.2014 zobrazeno 2 034x
Předchozí článek Instalace Led pásku do lampionu
Přání k Vánocům 2014 Další článek


gravatar

Vložit komentář

Nick *:
WWW:
Email * (nezobrazuje se ):
Gravatar:
Pamatuj si mě:
Komentář článku *:
Opiš následující text: *

* - vyžadované údaje. RSS kanál s komentáři

Přihlášení



Audioknihy

Jsme milovníci audio knížek, kterých aktuálně máme zakoupených 390. Poslech všech dohromady zabral přes 5340 hodin.

Z tohoto množství jsme si již stihli poslechnout téměř 48% tedy 188 audioknih.

Aktuálně poslouchaná audioknihakniha je Everest 1922

Poslední hodnocenou audioknihou je Nápad za miliardu Hodnocení audioknihy 4/5.

Nejlépe hodnocenou audioknihou je Astronautův průvodce životem na Zemi Hodnocení audioknihy 4/5.

Reklama