blog.ijacek007.cz

Blog o všem trochu jinak.

Pár řádku o hře v americkém stylu. Do rukou dostanete autíčko z nekonečnem nábojů, vaším úkolem je prostřílet se přesilou nepřátelských jednotek.


Obrázek

I takhle by se dalo začít s popisem na nenáročnou hříčku, kde vašim úkolem je zachránit svět před zlým admirálem. O příběh tady ale nejde. Renegade Ops je hra ve které ovládáte hrdinu ve vozítku z ptačího pohledu po mapě a takřka střílíte po všem co se před vámi hne.


Obrázek

Hra má k dispozici čtyři hrdiny. Každý z nich má jednu speciální schopnost, kterou může používat. Hlavní úkol je však jasný, žádné obrovské taktizování. Vezmete si vaše vozítko a vrháte se v překrásně animovaném světe vstříc armádě nepřátel.


Obrázek

Pokud nehrajete na nejjednodušší obtížnost tak za každé zničení protivníka dostáváte body. Díky toho poté můžete své vozítko s hrdinou dále vylepšovat, přikoupit si zbraň, zvednout životy či zvýšit rychlost.


Obrázek

Ovládaní hry je na Xboxu velice jednoduché. Levou páčkou ovladače ovládáte směr auta a pravou směr střel. Tlačítkem A zapínáte turbo autíčka, X je pro ruční brzdu. Levé tlačítko střelby LT slouží k použití speciální vlastnosti hrdiny. Tlačítkem RT používáte druhou přídavnou zbraň, například plamenomet nebo rakety.

Ovládání je ze začátku poněkud složitější, protože autíčka jsou v celku rychlá a na cestě je překážek docela dost. Po chvíli to ovšem člověk dostane do ruky a pak vás již čeká jen kupa nepřátel ustavičně kropených vaší palbou.


Obrázek

Hra je docela přímočará a na nic si nehraje. V singlu je časem trochu nudná, pokud ale hledáte nenásilnou hru, kde můžete na jedné obrazovce, ve dvou, americkým způsobem střelby likvidovat nepřátelé, určitě si hru alespoň vyzkoušejte.

Dá se zakoupit jak na xbox live tak ve verzi pro pc pod steam. Ovládání pc verze je ovšem na klávesnici údajně více ošemetné než na ovladači. Já si hru vyzkoušel a poté koupil, protože myslím, že své kouzlo určitě má.

Hodnocení 8/10

Zajímavé odkazy

Oficiální stránky hry (anglicky)

Renegade ops na XBOX

Renegade ops na Steam



Renegade ops

Renegade ops

13%
Autor článku měl hru spuštěnou celkem v 8 dnech. A splňil 13% výzev autorů hry. Proč u hry není 100% ? Poslední spuštění hry pod jeho učtem bylo 13.02.2014

Štítky článku recenze | steam | Xbox |
Autor Ijacek.007 25.10.2012 zobrazeno 3 069x
Předchozí článek Bomberman Battlefest XBOX360
Minecraft Xbox360 edition Další článek


1

sokorka

2012-10-25 15:25:32

Píšeš ty i o něčem jiném než hrách? :-)


gravatar2iconblog.ijacek007.cz

Ijacek.007

2012-10-26 11:10:24

když se podíváš na tuto stránku http://blog.ijacek007.cz/o-webu/ zjistíš že hry jsou předposlední. Takže ano píšu většinou o něčem jiném než o hrách :-).


3

sokorka

2012-10-26 15:12:56

všeho dočasu. Statistika se změní :-)


gravatar

Vložit komentář

Nick *:
WWW:
Email * (nezobrazuje se ):
Gravatar:
Pamatuj si mě:
Komentář článku *:
Opiš následující text: *

* - vyžadované údaje. RSS kanál s komentáři

Přihlášení



Audioknihy

Jsme milovníci audio knížek, kterých aktuálně máme zakoupených 390. Poslech všech dohromady zabral přes 5340 hodin.

Z tohoto množství jsme si již stihli poslechnout téměř 48% tedy 188 audioknih.

Aktuálně poslouchaná audioknihakniha je Everest 1922

Poslední hodnocenou audioknihou je Nápad za miliardu Hodnocení audioknihy 4/5.

Nejlépe hodnocenou audioknihou je Astronautův průvodce životem na Zemi Hodnocení audioknihy 4/5.

Reklama