blog.ijacek007.cz

Blog o všem trochu jinak.

Včera proběhla internetem zpráva o plánovaném pokračování české hry, která v době svého času byla nainstalována snad na všech počítačích školních učeben. Na Startovači se tak objevila kampaň pro vybraní peněz na pokračování.


pohled na herní pole

Pojďme si v krátkosti představit stařičký originál. Jednalo se o velmi jednoduchou hru, ve které hráč ovládá jeden z polštářů a jediným cílem je postřílet ostatní hráče tedy polštáře. Ovládání je velmi triviální. Pomocí šipky se hráč pohybuje po mapě a pomocí mezerníku střílí. Toť vše. Jednoduchost hratelnosti je ale jen polovina úspěchu. Další polovinou je pak možnost hrát s přáteli, a to buď ve 4 hráčích pomocí lokální sítě, tak na jednom počítači ve třech hráčích. Hráči se mohli pohybovat v 6. rozdílných kolech. Existovala sice možnost, že hráč hrál hru sám, byl to ale jen tréning a bez soutěživého duchu ostatních, moc zábavný nebyl.

Nová verze hry má navazovat na předchozí hru, ale v mnohé i ji doplnit. Hráči se tak dočkají kampaně, kterou mohou projít sami nebo v kooperaci, více herních modů v podobě dobývacího módu. Plně předělané grafiky do 3D, kde se bude dynamicky měnit počasí i denní doba. A samozřejmě původní, ale i nové herní lokace.


Obrázek z nově připravované hry

Jak jsme psali v úvodu, autoři se tedy vydali na Startovač, aby pro svou novou verzi hry, po které se údajně komunita stále ptá, vybrali 500 000 kč. Ať z nostalgie nebo z faktu, že původní hra byla zdarma dostupná a stále je možné ji stáhnout nebo jen jako podporu českého projektu, se autorům podařilo vybrat cílovou částku během dvou hodin. V době, kdy píšeme tento článek projekt již vybral více jak 300 % původního cíle, a to do konce kampaně stále mají autoři 28 dní. Jak je vidět, tak tedy zájem komunity by tady byl a jsme velice zvědaví, jak nakonec bude vypadat výsledná hra. Proto jsme se také rozhodli projekt podpořit a jakmile bude projekt hotov, tak vám o jeho kvalitách podáme zprávy.


Obrázek z nově připravované hry

Odkaz na kampaň na Startovači naleznete zde. Takže pokud chcete také přispět malou troškou do mlýna, nic vám nebrání. Nikde jsme se však nedočetli (možná jsme četli špatně), kdy bude zpřístupněn předběžný přístup do hry. Z došlého emailu je však vidět datum 28.02.2022, tak se nechme překvapit.

Mohlo by vás zajímat

Projekt Bulánci na startovači

Oficiální web Bulánku

Náš článek o Buláncích


Štítky článku hry | skutecnost | zabava | zajimavosti |
Autor Ijacek.007 18.05.2021 zobrazeno 1 114x
Předchozí článek Recenze Garmin Vivofit junior3 dětský fitness náramek
Záběry z mého dronu ve vysílání ČT1 Další článek


gravatar

Vložit komentář

Nick *:
WWW:
Email * (nezobrazuje se ):
Gravatar:
Pamatuj si mě:
Komentář článku *:
Opiš následující text: *

* - vyžadované údaje. RSS kanál s komentáři

Přihlášení



Audioknihy

Jsme milovníci audio knížek, kterých aktuálně máme zakoupených 390. Poslech všech dohromady zabral přes 5340 hodin.

Z tohoto množství jsme si již stihli poslechnout téměř 48% tedy 188 audioknih.

Aktuálně poslouchaná audioknihakniha je Everest 1922

Poslední hodnocenou audioknihou je Nápad za miliardu Hodnocení audioknihy 4/5.

Nejlépe hodnocenou audioknihou je Astronautův průvodce životem na Zemi Hodnocení audioknihy 4/5.

Reklama