blog.ijacek007.cz

Blog o všem trochu jinak.

Asi na mě zbyl páteční kus, jinak si to nedovedu vysvětlit. Po koupi nového telefonu jsem jej měl doma jen cca 4 dny a poté začal zlobit takovým způsobem, že musel být odeslán do servisu. Chyba se ovšem nevyskytovala hned a tak mi v servisu telefon jen přemazali a poslali zpět. Poté co jsem chybu nahrál a opět do servisu telefon odeslal, mi cca po necelých 45 dnech došel funkční telefon.

Nyní mám na telefonu další zajímavou chybu. Telefon se po chvíli používaní na Wi-Fi a normálním ovládaní, začal chovat jako kdybych neustále mačkal nějaké tlačítko. Podezření padlo na chybu v dotekové vrstvě. Pokud takhle začal telefon zlobit, nedal se prakticky ovládat. Nefungovalo srollovaní, ani výběr jakéhokoliv dialogu. Pokud začal telefon blbnout, rozvibrovalo se vibrační vyzvánění a jediné co šlo, bylo telefon vypnout do úsporného režimu, ve kterém vibrování ustalo.

Problém ale poté byl i s odemčením telefonu, jelikož to se provádí přes dotekovou vrstvu, která podle mého způsobovala problémy. Pokud mi tedy přišla sms mohl jsem jen doufat, že když telefon vypnu na delší dobu, po jeho zapnutí se chyba nebude objevovat.

Chybu jsem natočil na starší telefon, tak se sami můžete podívat, jak se projevuje a jaká je ovladatelnost telefonu, pokud již začne blbnout. Kvalita je sice hrozná, jelikož video bylo pořízeno za špatného světla, ale i tak si můžete udělat zajímavý obrázek o tom, co všechno může vyvádět mobilní telefon, když se rozhodne, že prostě dnes fungovat nebude.

Telefon jsem tedy po cca měsíci blbnutí, které se neustále zhoršovalo, poslal do servisu a jsem zvědavý, zda se někdo bude zajímat o to, jak chybu otestovat nebo mi telefon opět přemažou a pošlou zpět.

Podobné články

Novy sony ericson xperie mini po pár dnech v servisu

Můj „nový“ Sony Ericsson XPERIA miny pořád nefunkční

Sony ericson snad konečně opraven


Štítky článku android | opravy |
Autor Ijacek.007 04.06.2012 zobrazeno 3 438x
Předchozí článek Koncert Jaromíra nohavici v Krnovském divadle
Montáž tažného zařízení do škody octavie Další článek


1iconfabulator.cz/

Fabulator

2012-06-04 15:50:51

Máš asi „štěstí“ na vadný kus. Mám stejný telefon 3–4 měsíce a zatím mi všechno běhá bez problémů. Jediný zub čas je jemně poškrábaný display, což mně nijak neirituje.


gravatar2iconblog.ijacek007.cz

Ijacek.007

2012-06-04 16:28:39

jo psal jsem že mám asi páteční kus stejný telefon mají i dva kámoši a nemají s tím telefonem žádný problém. Tak jsem asi všechny problémy vysbíral svým telefonem já.


3

sopta

2012-06-07 19:53:45

mam tento telefon take a dela mi to same, pristi tyden ho vezu do opravy, jak dopadla oprava u tebe


gravatar4iconblog.ijacek007.cz

Ijacek.007

2012-06-07 20:05:46

tak telefon mam od tohoto uterý doma jenže mi ze servisu přišel jako předtím to znamená že mi ho jen smazaly. Překvapivě to teď nedělá tak jsem zvědavý za jak dlouho se chyba vrati pač to jim ten telefon snad mlátím o hlavu


5

Marty

2012-08-07 20:45:49

je to zajímavá chyba, nicméně by mi už asi došla trpělivost s tím telefonem a co nejrychleji bych se ho zbavil. Určitě bych se poohlédnul po jiném a možná i po jiné značce.


gravatar

Vložit komentář

Nick *:
WWW:
Email * (nezobrazuje se ):
Gravatar:
Pamatuj si mě:
Komentář článku *:
Opiš následující text: *

* - vyžadované údaje. RSS kanál s komentáři

Přihlášení



Audioknihy

Jsme milovníci audio knížek, kterých aktuálně máme zakoupených 422. Poslech všech dohromady zabral přes 5886 hodin.

Z tohoto množství jsme si již stihli poslechnout téměř 47% tedy 199 audioknih.

Aktuálně poslouchaná audioknihakniha je Orlova kořist

Poslední hodnocenou audioknihou je Kdo ví, kde budu zítra Hodnocení audioknihy 4.5/5.

Nejlépe hodnocenou audioknihou je Astronautův průvodce životem na Zemi Hodnocení audioknihy 4.5/5.

Reklama