blog.ijacek007.cz

Blog o všem trochu jinak.

O našich oblibách v poslechu audioknih jsme zde již psali několikrát. Čím více audioknih člověk koupí, tím více se ale v jejich počtu člověk ztrácí. Rozhodl jsem se tedy vytvořit si veřejnou databázi zakoupených audioknih zde na blogu. U každé audioknihy si tak můžete zobrazit, kdy jsme knihu zakoupili, jak se nám kniha líbila či jestli jsme ji už doposlouchaly.


Obrázek

Zatím jsme do seznamu přidali jen audioknihy pořízené na portále audiotéka.cz. Tento portál totiž využíváme k nákupu audio titulů nejčastěji a u tohoto prodejce mi také nejvíce vadí nemožnost jakkoliv základně filtrovat zakoupené tituly. Jakmile jsem tedy všechny naše zakoupené tituly importoval na tyto stránky, můžu je jednoduše filtrovat podle roku zakoupení, nebo jen neposlechnuté knihy nebo podle vlastního hodnocení. Také je možné všechny tituly seřadit podle délky.


Obrázek

Mít vlastní veřejný seznam má také několik výhod. Jako například, jak dlouho by zabralo poslechnout si veškeré zakoupené audioknihy. Nebo zobrazení aktuálně poslouchané audioknihy návštěvníkům tohoto webu. Jen zajímavost, aktuálně máme zakoupené audioknihy jejichž poslech by zabral dohromady téměř 1747 hodin. Také lze jednoduše spočítat kolik procent vlastněných audioknih jsme stihli poslechnout. Osobně jsem s naší audio knižní knihovničky poslechl již 38%. Také je možné vygenerovat si vlastní sloupeček do bočního menu, kde je tak možné automaticky zobrazovat souhrnné informace o titulech i o posledních hodnocených audio knihách.


Obrázek

Celý seznam jsme doplili o odkazy na prodejce, takže pokud by se Vám hodnocení líbilo nebo byste si chtěli audioknihy pořídit, od nákupu Vás bude dělit jediný klik. Jak je vidět, mi zatím každým rokem pořizujeme větší počet titulů. Osobně si myslím, že jde o velmi prospěšného koníčka. Pokud Vás tedy zajímá obsah naší virtuální knihovničky, neváhejte a dejte se směle do procházení. Přeji příjemnou zábavu.

Mohlo by Vás zajímat

Náše Audio knihovnička

Jak jsem si oblíbil poslech Audioknih


Štítky článku myslenky | skutecnost | zajimavosti |
Autor Ijacek.007 22.11.2018 Opravil(a) sokorka zobrazeno 943x
Předchozí článek Garmin Vivofit junior2. Jaký je fitness náramek pro děti?
Přání k Vánocům 2018 Další článek


gravatar

Vložit komentář

Nick *:
WWW:
Email * (nezobrazuje se ):
Gravatar:
Pamatuj si mě:
Komentář článku *:
Opiš následující text: *

* - vyžadované údaje. RSS kanál s komentáři

Přihlášení



Audioknihy

Jsme milovníci audio knížek, kterých aktuálně máme zakoupených 390. Poslech všech dohromady zabral přes 5340 hodin.

Z tohoto množství jsme si již stihli poslechnout téměř 48% tedy 188 audioknih.

Aktuálně poslouchaná audioknihakniha je Everest 1922

Poslední hodnocenou audioknihou je Nápad za miliardu Hodnocení audioknihy 4/5.

Nejlépe hodnocenou audioknihou je Astronautův průvodce životem na Zemi Hodnocení audioknihy 4/5.

Reklama