blog.ijacek007.cz

Blog o všem trochu jinak.

Čím jsme starší, tím více zábavy vytlačují povinnosti a na samotnou relaxaci moc času nezůstává. Udělejte si chvili čas a vraťte se do dětských let – postavte si třeba sněhuláka.

Asi každý zná ten neustálý koloběh. Ráno vstát, nějak přežít den a večer zase ulehnout. Mezi tím oblítat co nejvíce věcí a pokud se podaří, tak ještě před spaním kouknout na nějaký ten oblíbený film. Málo kdo si ovšem najde chvíli, udělat například na zahradě sněhuláka. Překvapilo by vás jak zábavné to pořád je.


tak trochu jíní sněhuláci

Jednu neděli jsem si tak seděl u počítače a relaxoval jsem u oblíbené hry, když má přítelkyně zničeno nic šla bezeslova ven. Za chvíli se otevřeli dveře znovu a přítelkyně na mě volala „Pojď mi pomoct postavit sněhuláka, ten sníh je dneska pěkně mokrý. “ Nenechal jsem se přemlouvat a za chvili jsem byl venku. Okamžitě jsme se pustili do „díla“ a během pár desítek minut, již stál sněhulák pyšně na stráni.


Obrázek

Nakonec jsme postavili sněhuláka a sněhulici, aby se tam sám sněhulák necítil opuštěně. Venku jsme byly necelé dvě hodinky. To jak jsme se přitom bavili, vydalo za několik hodin odpočinku. Čím je člověk starší, tím více dělá věci, které si myslí, že by měl na místo těch, keré by dělat chtěl. Já stavěl sněhuláka naposledy, tak pět let zpátky a musím říct. že i dnes je to pořád zábava. Jako kdysi, obzvláště pokud máte někoho po ruce, kdo vám ve vašem snažení pomáhá tak je to opravdu zábava.


Štítky článku fotografie | zajimavosti | zima |
Autor Ijacek.007 17.01.2012 zobrazeno 2 694x
Předchozí článek Odstraňujte prach s počítače
Konečně pořádný sníh Další článek


gravatar

Vložit komentář

Nick *:
WWW:
Email * (nezobrazuje se ):
Gravatar:
Pamatuj si mě:
Komentář článku *:
Opiš následující text: *

* - vyžadované údaje. RSS kanál s komentáři

Přihlášení



Audioknihy

Jsme milovníci audio knížek, kterých aktuálně máme zakoupených 390. Poslech všech dohromady zabral přes 5340 hodin.

Z tohoto množství jsme si již stihli poslechnout téměř 48% tedy 188 audioknih.

Aktuálně poslouchaná audioknihakniha je Everest 1922

Poslední hodnocenou audioknihou je Nápad za miliardu Hodnocení audioknihy 4/5.

Nejlépe hodnocenou audioknihou je Astronautův průvodce životem na Zemi Hodnocení audioknihy 4/5.

Reklama