blog.ijacek007.cz

Blog o všem trochu jinak.

Keš typu Event je vlastně takový sraz geokešeru na určitém místě v určitou dobu. Do nedávna jsem na žádném evetu nebyl to se ovšem tento víkend změnilo, když jsem se učastnil rovnou dvou eventu v Bruntále.

První byl ve znamení jedenáctek přesněji řečeno šlo o setkání na uhlířském vrchu v 11:11:11 PM tedy večer. Je fajn že napadlo autora pořádat event zrovna večer, protože přes den je většina lidí v práci. Díky kouzelnému PM označující čas podle dvanáctkové soustavy se tedy dal uskutečnit v 23:11.

obrazek

O eventu mi řekl Bruton2 na druhém odlovu Geožáby. Bruton byl do 22 hodin v práci a poté jsme se vydaly na uhlířský vrch. Musím uznat, že to nebyla až taková idylická procházka jak by se mohlo zdát protože teplota bylo okolo –6 stupňu. Přesto jsme se setkaly se spoustou příjemných lidí a celý výstup na Uhlířský vrch i pozdější logování bylo naprosto parádní.

Po „odlovení“ na místě jsme se vydaly do nedaleké hospudky na nějaké to pivo a kus řeči. Musím uznat, že v hospodě se mi moc nelíbilo. Místnost byla šíleně zakouřená. Prohodil jsem pár slov s geokolegamy a po zjištění, že je v místě otevřená nová keš jsme se ješte večer okolo půl jedné vydaly na odlov krabičky s Brutonem. K cestě jsme to vzaly jako obvykle tou nejhorší cestou, ale spokojeně jsme ji našli a za logovaly. Domu jsem se vrátil něco okolo druhé ráno, ale byl jsem velice rád že jsem poznal několik geokolegu, které jsem do této chvíle znal jen z nicku v logblocích v okolí.

V sobotu jsem vstal po necelých šesti hodinách spánku a vydal jsem se na další event tentokrát s vůní motorového beznínu. Jednalo se GeoMotokary 2011. Pořadatelem byl Čuník všemi v okolý bruntálu známy jako člověk, který žije odlovem takzvaných FTF tedy pokud vznikne nová keš startuje auto a jede ji odlovit. I když je třeba 1 ráno.

Na motokáry jsem se těšil, účast měla být veliká a navíc jsem s motokárou ještě nejel. Na místo jsem dorazil 20 minut před oficiálním začátkem a zarazilo mě to, že jsem tam byl jediný. Po chvílích v nejistotě jsem raději vyšel ven a rozhlížel jsem se zda někdo nedorazí po chvili přijeli gyganti a po další chvili začali jezdit i ostatní. Po hlavním organizátorovy čuníkovy však nikde nebylo ani památky.

Po chvíli jsme se všichni přesunuly dovnitř. Potom přišla i mě neznáma paní a sdělila nám, že po včerejším eventu čuník nedorazí a že to tedy bude organizovat ona. Sepsali jsme týmy geozávodníku ja byl v týmu s brambooor(em). Poté následovaly tréninkové jízdy. Při ostrém závodu jsem se ve snaze být co nejrychlejší málem vřítil z dráhy narazil jsem do mantinelu tak ostře, že jsem stratil přilbu.

Motokáru jsem nikdy předtím neřídil, ale bylo to docela bezva. Sice jsem jinak zvlášť neřídil a neumístil jsem se ani na předních příčkách, přesto jsem si tento event. Náležitě užil.

Přikládam krátké video, ale jde jen o pohled na trať ze startovacích „souřadnic“ další odkazy na videa časem snad přidám pár závodníku mělo kameru na helmě.


Štítky článku fotografie | geocaching | zajimavosti |
Autor Ijacek.007 14.11.2011 zobrazeno 3 488x
Předchozí článek Další část zubaté žáby pokořena
Nová keš nad Radimí Další článek


1

sokorka

2011-11-14 16:47:12

škoda, že nemáš fotky :-(


gravatar2iconblog.ijacek007.cz

Ijacek.007

2011-11-14 16:56:30

no jo no společnou fotku z prvniho eventu mam přislíbenou ostatní foto zatím není


gravatar3iconwww.zkusmo.cz

SMO

2011-11-22 12:58:47

Ty motokáry vypadají fakt suprově. :-)


gravatar4iconblog.ijacek007.cz

Ijacek.007

2011-11-22 15:33:20

jj byla to vážně paráda :-)


gravatar

Vložit komentář

Nick *:
WWW:
Email * (nezobrazuje se ):
Gravatar:
Pamatuj si mě:
Komentář článku *:
Opiš následující text: *

* - vyžadované údaje. RSS kanál s komentáři

Přihlášení



Audioknihy

Jsme milovníci audio knížek, kterých aktuálně máme zakoupených 390. Poslech všech dohromady zabral přes 5340 hodin.

Z tohoto množství jsme si již stihli poslechnout téměř 48% tedy 188 audioknih.

Aktuálně poslouchaná audioknihakniha je Everest 1922

Poslední hodnocenou audioknihou je Nápad za miliardu Hodnocení audioknihy 4/5.

Nejlépe hodnocenou audioknihou je Astronautův průvodce životem na Zemi Hodnocení audioknihy 4/5.

Reklama