blog.ijacek007.cz

Blog o všem trochu jinak.

Od narození dcery jsme návštěvy kina minimalizovali. V sobotu si ale pro dceru babička vymyslela program a tak jsme volna využili a rozhodli se navštívit kino. Dceru jsme babičce zapůjčili hned po obědě a měli jsme tedy pár chvil jen sami pro sebe.


vstupenka do Opavy do cinestaru na film Život je život

Překvapivě Opavské multikino cinestar v obchodním domě Breda má promítaní již od 12 hodin a tak jsme mohli času využít. Pokud jdete do kina v takto netypickou hodinu, musíte počítat také s velmi omezeným výběrem. Za normálních okolností je možné si vybrat z několika filmů, takto brzy máte možnost jen jeden. Na programu však byla zrovna česká komedie Život je život, kterou jsme stejně chtěli vidět.

Nabrali jsme tedy směr kino. Promítaní mělo začátek dvacet minut před jednou hodinou. V duchu nás ani nenapadla představa, že by jsme nesehnali místo a tak jsem popravdě neřešil ani rezervaci vstupenek. Na místě jsme přesto byli překvapeni a to naprosto opačným úkazem. V celém kině jsme byli téměř sami. Přesněji řečeno jsme potkali dva pracovníky kina. Jedna slečna nám prodala vstupenky a druhá pak prodávala občerstvení a lístky kontrolovala.


pohled do téměř prázdného sálu

Po vstupu do sálu jsme si řekli, jestli budeme v sálu sami. Přišli jsme pár minut před začátkem promítání a sál byl naprosto prázdný. Dokonce, i když začala před filmem sada reklam a v sále se setmělo, stále jsme byli jediný návštěvníci. Sami jsme však v sále nezůstali, protože během promítaní se do sálu nepozorovaně dostaly ještě dvě mladší divačky a tak jsme film sledovali ve čtyřech lidech. Neubránil jsem se představám, zda se provozovatelům vůbec oplatí otevírat kino pro čtyři lidi. Obecně se dá předpokládat, že návštěvnosti kin s příchodem pěkného počasí budou klesat. Přece jen lidé si raději zajdou ven, na zahrádku nebo za sportem než sedět v kinosále. Ale, že by kino vysílalo pro čtyři lidi jsem netušil.

Mohlo by Vás zajímat

Opavský CineStar a nákup elektronické vstupenky

Film který svět nevidět


Štítky článku kino | myslenky | zajimavosti |
Autor Ijacek.007 08.06.2015 zobrazeno 3 895x
Předchozí článek Fitness náramek Garmin Vívofit
Ahoj to som ja bruton Další článek


gravatar

Vložit komentář

Nick *:
WWW:
Email * (nezobrazuje se ):
Gravatar:
Pamatuj si mě:
Komentář článku *:
Opiš následující text: *

* - vyžadované údaje. RSS kanál s komentáři

Přihlášení



Audioknihy

Jsme milovníci audio knížek, kterých aktuálně máme zakoupených 390. Poslech všech dohromady zabral přes 5340 hodin.

Z tohoto množství jsme si již stihli poslechnout téměř 48% tedy 188 audioknih.

Aktuálně poslouchaná audioknihakniha je Everest 1922

Poslední hodnocenou audioknihou je Nápad za miliardu Hodnocení audioknihy 4/5.

Nejlépe hodnocenou audioknihou je Astronautův průvodce životem na Zemi Hodnocení audioknihy 4/5.

Reklama