blog.ijacek007.cz

Blog o všem trochu jinak.

Myslíte si, že by Vás bavila hra, ve které jste hrdina který, však nemůže zemřít? Zkusil jsem to za Vás. Mě hra i přes prvotní obavy opravdu bavila. Fable je třetí pokračování hry na hrdiny a Váš úkol není ani v tomto dílu nic menšího než záchrana království.

To si tak žijete jako princ v neklidem zmiňovaném království ovládaném vaši bratrem. Jednoho dne se však připletete do konfliktu a díky tomu musíte pohodlí vašeho života na zámku vyměnit za útěk, s cílem později sesadit z trůnu nelítostného bratra.

Zatčení a hlavního hrdiny.
Postupem hry na jsou před Vás předkládany volby, které ovlivňují dění v celém království a je pouze na Vás, zda budete ti hodní nebo naopak ti zlí. Pokud se rozhodnete hrát za toho hodného, připravte se, že to nebudete mít zrovna jednoduché. Odměnou však budou reakce okolních obyvatel vašeho království.
jedna z postav hry Fable III
S každým poraženým nepřítelem získáte manu, jakmile si nashromáždíte many dostatek, můžete je vyměnit za lepší střelbu, možnost nakupovat nemovitosti nebo například lepší svádění. Ano, ve hře můžete svést a později si i vzít jakoukoliv postavičku, kterou najdete v herním světě. Krom příběhu zde můžete například vydělávat peníze plněním vedlejších úkolů, koupi a pronájmem nemovitostí nebo například hraním na loutnu, či pečením chleba, či kovářství.

Hra na loutnu, pečení chleba a kovářství je řešeno formou miniher, kdy musíte mačkat tlačítka na ovladači v tom pořad,í ve kterém Vám je hra zobrazuje. Pokud Vás nebaví vydělávat peníze, můžete se jen tak toulat herním světem a nacházet poklady. Později zjistíte proč je vydělávaní peněz ve vašem království tak důležité.

vyobrazení neprátel hry
Hra mě bavila a nikdy jsem nevěděl, jaké nečekané rozhodnutí na mě v dalším kroku vrhne. Jde ale také o docela jednoduchou hru, pro dnešní hráče, jimž obtížnost her neustále ustupuje a tak například boje postrádají jakékoliv napětí. Nemůžete zemří,t víte o tom a tak se nemusíte trápit přehnaným taktizováním.

Hru jsem dohrál. Ale snazil jsem se být pouze ten dobrý, což mi moc nešlo, jelikož mi ke konci hry chybělo docela dost potřebných financí. Možná si najdu čas hrou projít ještě alespoň dvakrát. Jendou bych si chtěl finance opravdu připravit, zda-li je to vůbec možné a podruhé bych si hru prošel za toho zlého, abych vděl co na mě hra v konečném souhrnu všechno naloží.
jeden z nepřátel hry na hrdiny
Ať tak či tak, hra i když značně zjednodušená díky příjemným českým titulkům, nabízí kvalitní zábavu na pár hodin, takže Vám ji mohu klidně doporučit.

Mohlo by Vás zajímat

Dungeon defenders

Renegade ops

Borderlands



Fable III tak trochu jiná hra na hrdiny

Fable III tak trochu jiná hra na hrdiny

33%
Autor článku měl hru spuštěnou celkem v 18 dnech. A splňil 33% výzev autorů hry. Proč u hry není 100% ? Poslední spuštění hry pod jeho učtem bylo 23.08.2013

Štítky článku hry | pohadka | recenze | Xbox |
Autor Ijacek.007 24.01.2014 zobrazeno 3 675x
Předchozí článek Batman Arkham Asylum
Tomb Raider Další článek


1

sokorka

2014-01-24 14:10:00

jj. oženil se a pak v celém království tu ženu už nenašel :-p


gravatar2iconblog.ijacek007.cz

Ijacek.007

2014-01-24 14:16:04

Sokorka
no když si hrdina a král tak se ti to prostě někdy stane :-)


gravatar

Vložit komentář

Nick *:
WWW:
Email * (nezobrazuje se ):
Gravatar:
Pamatuj si mě:
Komentář článku *:
Opiš následující text: *

* - vyžadované údaje. RSS kanál s komentáři

Přihlášení



Audioknihy

Jsme milovníci audio knížek, kterých aktuálně máme zakoupených 390. Poslech všech dohromady zabral přes 5340 hodin.

Z tohoto množství jsme si již stihli poslechnout téměř 48% tedy 188 audioknih.

Aktuálně poslouchaná audioknihakniha je Everest 1922

Poslední hodnocenou audioknihou je Nápad za miliardu Hodnocení audioknihy 4/5.

Nejlépe hodnocenou audioknihou je Astronautův průvodce životem na Zemi Hodnocení audioknihy 4/5.

Reklama