blog.ijacek007.cz

Blog o všem trochu jinak.

Rok a kulatou číslovkou 2020 je nenávratně minulostí. Dovolte nán ale ještě na chvíli se vrátit a zrekapitulovat, co se na našich stránkách událo nejzajímavějšího.


Pohled na dron Mavic Mini ve vzduchu.

Celý loňský rok se nesl hlavně ve znamení nového video obsahu a fotografií z nově pořízeného dronu Mavic Mini od firmy DJI. A tak jsem zde dával tipy na výlety nebo články o krásných místech, díky nepříznivé situaci hlavně z území naší republiky.


Pohled z dorna na město Krnov.

Mohli jste si tak prohlédnout nejen okolí Krnova a jeho rozhleden, nepěkné záběry lesů zpustošených kůrovcovou kalamitou, ale například i okolí Janských lázní.


Pohled na fotokoutek festivalu kávy.

Dokonce jsme se s kamerou vydali na velmi povedený Krnovský festival kávy, ze kterých jsme také sestříhali a zveřejnily video.


obal audioknihy

Díky loňské atypické situaci jsme také mnohem méně cestovali do práce. Na recenze oblíbených audioknih jsme ale nezanevřeli a přinesli jsme pro vás 13 audio knižních recenzí. Zrecenzovali jsme opravdu hutné čtivo v podobě historických popisů zvěrstev okolo druhé světové války Krvavé a Černé země, ale také odlehčenější tituly jako byl Medvědín čí velmi oddechové čtení určené převážně dospívajícím čtenářům ze série Evoluce.


Logo hry při starotvací obrazovce.

Nevyhli jsme se ani počítačovým hrám, kde jsme vám představili jak novou verzi téměř kultovní hry Mafia v její definitivní edici, tak také velmi povedenou interaktivní hru Detriot Become Human či nově vydaný menší díl oblíbené tahové strategie Xcom Chimera Squad, u které jsme se stali součástí testovacího týmu české fanouškovské lokalizace.


Obrázek

Z návodu, kterých bylo devět jsme vám dopodrobna ukázali jak zálohovat data na domácí diskové pole nebo jak jednoduše v systému Windows smazat diskové oddíly.

Nemá samozřejmě smysl zde jmenovat všechno tak doufám, že toto malé ohlédnutí stačilo. Aby ohlédnutí bylo kompletní podívejme se na minulý rok našeho blogu v číslech. V roce 2020 jsme pro vás zveřejnily 57 článků. Náš blog navštívilo 103 282 unikátních návštěvníků, kteří si zobrazili 142 710 stránek. Bohužel v porovnání s předminulým rokem byl počet zobrazených stránek o více jak 19% nižší. Co se ale loni povedlo výborně, byl nový obsah pro náš YouTube kanál. V minulém roce jsme pro vás zveřejnily 45 nových krátkých videí. V celkové délce 134 minut. Které uživateli byli přehrány 12 052×. I tyto čísla nás moc těší, protože práce, který je za zveřejněním každé minuty vidět, je jen velmi těžko představitelná. Doufáme, že i v novém roce pro vás zde bude poutavý aktuální obsah za kterým se budete rádi vracet, ať už na blog nebo na náš YouTube kanál.

Mohlo by Vás zajímat

Ohlédnutí za rokem 2019

Ohlédnutí za rokem 2018

Ohlédnutí za rokem 2017

Ohlédnutí za rokem 2016


Štítky článku myslenky | skutecnost | zajimavosti |
Autor Ijacek.007 04.01.2021 Opravil(a) sokorka zobrazeno 479x
Předchozí článek Novoroční přání do roku 2021
Lesní cesta Krasov – Uhlířský hřbet Další článek


gravatar

Vložit komentář

Nick *:
WWW:
Email * (nezobrazuje se ):
Gravatar:
Pamatuj si mě:
Komentář článku *:
Opiš následující text: *

* - vyžadované údaje. RSS kanál s komentáři

Přihlášení



Audioknihy

Jsme milovníci audio knížek, kterých aktuálně máme zakoupených 390. Poslech všech dohromady zabral přes 5340 hodin.

Z tohoto množství jsme si již stihli poslechnout téměř 48% tedy 188 audioknih.

Aktuálně poslouchaná audioknihakniha je Everest 1922

Poslední hodnocenou audioknihou je Nápad za miliardu Hodnocení audioknihy 4/5.

Nejlépe hodnocenou audioknihou je Astronautův průvodce životem na Zemi Hodnocení audioknihy 4/5.

Reklama