blog.ijacek007.cz

Blog o všem trochu jinak.

Rok 2015 je nenávratně pryč. Každý den loňského roku však přinesl něco nezapomenutelného, pojďme si ty nezajímavější události roku 2015 připomenout.


fotka mobilního telefonu i s jeho pouzdrem který muže sloužit jako stojánek

Do roku 2015 jsem vstoupil s novým mobilním telefonem Prestigo Multiphone 7600 a i když jsem byl z počátku jeho velikostí a výběrem zaskočen, nakonec jsem se s ním velmi rychle sžil. Krásný velký displej, rychlé odezvy i podpora dvou SIM z přístroje udělali během pár týdnů nepostradatelného pomocníka.


foto z nejvyšší budovou za zády

Poprvé jsem letěl dopravním letadlem a to hned spojených arabských emirátu. Ubytování jsem měl v luxusním hotelu ROXIOS. Navštívil jsem město Dubaj, jeden z umělých ostrovů a měl jsem také možnost navštívit vyhlídku nejvyšší budovy na světě.


hotový podsedák

Letos poprvé na tomto blogu zveřejnila články i má žena, která psala hlavně o šití. Zveřejnili jsme zde pro Vás článek jak ušít tašku na kočárek , podsedák nejen na židly nebo například jak vyrobit dekorace.


porovnání starého a nového vzhledu blogu

Také jsme pro Vás z optimalizovali vzhled stránek, aby se naše stránky dali lépe číst na mobilních přístrojích nebo tabletech.


porovnání modelu forerunner10 a forerunner15

Vyměnil jsem hodinky Garmin Forerunner10 za model Forerunner15, který dokáže zaznamenávat počet kroků. A vytvořil jsem zde sekci, kam jednou za čas ukládám zaznamenané kroky.


splněný sen mluvil jsem do přímého vysílání rádia

Podařilo se mi splnit si svůj dávný sen a můj hlas se na malou chvíli rozletěl do světa na vlnách mého oblíbeného rádia Helax díky dnu otevřených dveří.


Krabička, Vívofit USB přijímač a druhý větší řemínek.

Na vlně zaznamenávání kroků jsem manželce pořídil fitness náramek Garmin Vivofit. Při testování počtu kroků jsem násilně ukončil život krokoměru z Globusu, když mi spadl pod sekačku.


svatební noviny logo

Díky svolení mé kolegyně z práce, jsem pro všechny budoucí nevěsty zveřejnil svatební noviny.


chorvatský odtah 250 km od cíle to není zrovna pěkný začátek dovolené

Letos poprvé nás plně naložené auto nechalo na cestě v Chorvatsku a museli jsme volat odtah a auto v Chorvatsku nechat opravit. Po opravě auta jsme dojeli do Chorvatského Zaostrogu, odkud jsme přivezli pár krásných fotek.


Naše weby jsou již v z virtualizované a běží v datacentru.

Ke konci roku jsme po letech provozovaní tohoto webu přešli do datacentra, aby se naše stránky Vám čtenářům načítali rychleji a aby byly dostupnější bez výpadku.


odměna pro čtenáře našeho blogu.

Rozhodli jsme se odměnit uživatele za podporu na sociálních sítích a předali jsme symbolický dárek jednomu ze čtenářů, který se aktivně podílel na propagaci tohoto blogu.

V roce 2015 navštívilo tyto stránky přes 174 910 unikát­ních návštěvníků. Tito návštěvnici si zobrazili celkem 297 614 stánek. Nejvyšší návštěvnost měli stránky 25. prosince, kdy zde zavítalo 1025 unikátních návštěvníků. Na našem blogu přibilo za rok 2015 99 nový článků. Na facebooku již sleduje stránku o tomto webu přes 115 lidí.

Mohlo by Vás zajímat

Ohlédnutí za rokem 2014

Ohlédnutí za rokem 2013


Štítky článku myslenky | skutecnost | upravy-blogu | zajimavosti |
Autor Ijacek.007 03.01.2016 zobrazeno 1 705x
Předchozí článek Novoroční přání do roku 2016
Život našich obrázku na internetu Další článek


1

Crazy

2016-01-03 09:52:23

Jen tak dál s webem, a přeji v roce 2016 200 tis. unikátních návštěvníků :-)) A čekal jsem, že když jsi začal psát o novém mobilu, že uvedeš i tvé přisednutí :-D


2

sarka

2016-01-03 18:21:44

jen tak dal synu ať mam co číst


gravatar

Vložit komentář

Nick *:
WWW:
Email * (nezobrazuje se ):
Gravatar:
Pamatuj si mě:
Komentář článku *:
Opiš následující text: *

* - vyžadované údaje. RSS kanál s komentáři

Přihlášení



Audioknihy

Jsme milovníci audio knížek, kterých aktuálně máme zakoupených 390. Poslech všech dohromady zabral přes 5340 hodin.

Z tohoto množství jsme si již stihli poslechnout téměř 48% tedy 188 audioknih.

Aktuálně poslouchaná audioknihakniha je Everest 1922

Poslední hodnocenou audioknihou je Nápad za miliardu Hodnocení audioknihy 4/5.

Nejlépe hodnocenou audioknihou je Astronautův průvodce životem na Zemi Hodnocení audioknihy 4/5.

Reklama